Збройні Сили України звільнили вже 20 населених пунктів на півночі Херсонщини

1450 0
Нині мешканці не виходять на мітинги, бо ворог розганяє людей, стріляючи у повітря та закидуючи світло-шумовими гранатами.
ФОТО: СЛОВО І ДІЛО

ФОТО: СЛОВО І ДІЛО

Збройні Сили України звільнили вже 20 населених пунктів на півночі Херсонщини та продовжують поступово рухатися далі. Про це під час загальнонаціонального телемарафону повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута.

«Із (боку – ред.) Дніпропетровської області понад 20 населених пунктів звільнені, і наші Збройні доблесні Сили ідуть поступово вперед і вперед та звільнять Херсонщину», – каже він.

Читайте також: Після важких втрат росіяни виводять сили з Харківщини

Лагута додає, що з Херсонської області виїхало близько 50% населення. Нині мешканці не виходять на мітинги, бо ворог розганяє людей, стріляє бойовими патронами у повітря, гумовими кулями в цивільних, закидує людей світло-шумовими гранатами.

Нагадаємо, що з 5 травня з-під російської окупації на Харківському напрямку звільнили вже 23 населених пункти. Водночас росія не припиняє обстріли Чернігівської та Сумської областей, щоб відволікти українські сили від основних напрямків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!