Збройні сили збили ще два російські літаки над Харківщиною

1101 0
Загалом на рахунку українських військових вже 160 знищених російських літаків.
Фото умовне

Фото умовне

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляє, що над областю збили два ворожі літаки. 

«Сьогодні мобільні підрозділи ЗСУ збили 2 російські літаки, які атакували населені пункти Харківщини.Віримо у наші Збройні Сили України, які цілодобово обороняють Харківську область», – пише він.

Читайте також: У Маріуполі морські піхотинці змогли з’єднатися з «Азовом»

Зазначимо також, що від початку повномасштабної війни російської ворожої армії проти України ЗСУ знищили майже 20 тисяч загарбників. Крім російських військових, українські захисники також ліквідували 158 літаків та 739 танків.

Нагадаємо, що російські окупанти продовжують перекидати в Україну так званих «добровольців». Зокрема, у Ленінградській області сформовано батальон чисельністю близько 400 осіб – виключно з бойовим досвідом. В Україну їх направили для посилення одного з підрозділів 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!