Вагоноремонтний завод у Києві після російського удару зазнав збитків на 221 млн грн

798 0
Екоінспектори здійснили огляд території задля фіксацій шкоди.

Збитки від нанесеного напередодні росією ракетного удару по Дарницькому вагоноремонтному заводу становлять понад 221 мільйон гривень. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Столичного округу. 

«5 червня, у всесвітній День довкілля, російським агресором було завдано ракетну атаку по Дарницькому вагоноремонтному заводу та повністю зруйновано три цехи. 13 червня 2022 року екоінспектори здійснили огляд території задля фіксацій шкоди. Загальна площа засмічення в результаті руйнації становить 4 тисячі квадратних метрів. Розмір збитків довкіллю становить 221 мільйон 68 тисяч гривень», − пояснюють у відомстві. 

Читайте також: Негода у Києві зламала майже 200 дерев. Фото

Додамо, що міноборони рф повідомляло, що на території заводу розташовувалась військова техніка, які вони ніби демілітаризували. Але керівництво Укрзалізниці провело прес-тур після обстрілу, де показали журналістам всього світу, що завод ремонтував лише зерновози, а чергова заява росіян звичайний фейк.

Нагадаємо, зранку 5 червня столиця зазнала ворожої атаки у Дарницькому та Дніпровському районах столиці.

Фото: Державна екологічна інспекція Столичного округу


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!