Вибухи в столиці та оплата за проїзд картками. Головні події дня у Києві

688 0
Дайджест новин за 19 жовтня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Над Києвом збили російські ракети 

У Києві сьогодні було чути звуки вибухів. Над містом збили кілька російських ракет. Вибухи було чути також у Київській області. Як повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, працювала протиповітряна оборона.

Відновили рух по вул. Жилянській, куди раніше влучив дрон-камікадзе

У Києві повністю відновили рух по вул. Жилянській, куди раніше влучив дрон-камікадзе. Проїжджу частину прибрали від будівельного сміття. Демонтаж конструкцій пошкодженого будинку триває.

Виділення 183 млн грн на добудову мосту

Київська міська прокуратура занепокоєна рішенням Київської міської ради про виділення в умовах війни 183 млн грн на добудову Подільсько-Воскресенського мосту та закликає його скасувати. Рішення про виділення 183 млн грн додаткового фінансування на добудову мостового переходу, будівництво якого триває майже 30 років, в прокуратурі назвали таким, що «суперечить здоровому глузду та не сприяє раціональному використанню коштів міського бюджету».

На всіх автобусних маршрутах можна оплатити проїзд карткою

На всіх автобусних маршрутах Києва можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC. Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. 

Дерусифікація

У столиці перейменували вулицю Мічуріна на вулицю Морських піхотинців.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!