На правах реклами

«Зелена» модернізація міст та нові стандарти житла. Що будують зараз у Львові

4226 0
Експертам «Lviv Eco Forum 2019» представили проект нового житлового комплексу Grand Villige.
granddim.com

granddim.com

У межах підготовки до міжнародного «Lviv Eco Forum 2019», який щорічно відбувається у Львові у вересні, організатори провели прес-сніданок, темами якого стали урбаністика, екотехнології, та нові стандарти житла.

«Львівський екологічний форум має на меті створити майданчик для комунікації: між експертами та інституціями міста», — говорить директор «Lviv Eco Forum» Дмитро Ванькович.

На зустрічі дискутували про створення комфортних просторів для життя, практики «зеленої» модернізації міст та вдалі урбаністичні рішення. Як приклад представили проект житлового комплексу Grand Village, який зараз зводиться у Львові.

За словами Тараса Триноги, директора ТзОВ «Гал Девелопмент» з групи компаній "Гранд Дім», що будує комплекс, Grand Village — це сучасний житловий квартал на площі 4 гектари, повноцінний мікрорайон з власною інфраструктурою, що розташований на виїзді з міста на вулиці Кульпарківській - Сокільники.

«Особливістю цього проекту є те, що ми вже провели до цієї ділянки всі інженерні комунікації, воду, каналізацію, електропостачання, і ці мережі будуть під’єднані до централізованої системи Львова», — говорить він.

Дві перші черги комплексу готуються до здачі в експлуатацію в червні та грудні 2019 року. Ще одну заплановано збудувати до кінця 2020 року. Перевагами комплексу є його розташування та інфраструктура. Неподалік основні ТРЦ Львова — King Сross Leopolis та Victoria Gardens, а для зручності мешканців забудовник організував новий маршрут 199А, що сполучає житловий комплекс із вулицею Кульпарківською. На території комплексу передбачені велодоріжки, спортивні і дитячі майданчики, сама територія освітлена і безпечна.

«Забудовник забезпечує майбутніх мешканців інфраструктурою, комунікаціями, транспортом. Купуючи квадратні метри, клієнт фактично отримує більше — ще й безпечні прибудинкові території», — розповідає головний архітектор проекту ЖК Grand Village Ростислав Старак.

Детальніше про житловий комплекс Grand Villige та нові проекти житлового будівництва можна дізнатися на сайті «Гранд Дім» та офісах компанії:

  • м. Львів, вул. К.Левицького, 22;
  • с. Сокільники, вул. Г.Сковороди, 22.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!