Зеленський доручив Залужному перевірити забезпечення бійців

4106 0
За його словами, військовим повинно вистачати всього необхідного для захисту.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський попросив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного перевірити чи забезпеченні українські захисники необхідними засобами захисту. Про це він повідомив у своєму вечірньому відеозверненні. 

Читайте також: Зеленський підписав закон про дозвіл відправляти тероборону до зони бойових дій

«Попросив головнокомандувача Збройних сил України дуже уважно поставитися до повідомлень у ЗМІ та в соцмережах про те, що в частини наших бійців немає достатньо засобів індивідуального захисту. Доповіді, які я отримую, суттєво відрізняються від того, що обговорюється суспільством. І я очікую перевірки логістики в армії – перевірки того, що постачається, і того, як розподіляються засоби індивідуального захисту», — сказав він. 

За його словами, на сьогодні всім, хто перебуває в зонах бойових дій, повинно вистачати всього необхідного для захисту, адже держава забезпечує таке постачання.

Нагадаємо, що військовослужбовець, який йде захищати Україну від російського ворога, повинен бути забезпечений усім необхідним – від взуття до матеріально-технічних засобів. Про усе має подбати держава, проте реалії такі, що досі спорядження для захисників закуповували волонтери. Наскільки сьогодні забезпечений військовий, чому волонтери, а не держава, далі одягають військових, які є проблеми з постачанням допомоги читайте у матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!