Зеленський інфікувався коронавірусом

1126 0
Президент пішов на самоізоляцію.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський захворів на Covid-19. Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі.

«Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Утім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає Covid-19. І я теж це пройду», –  повідомив він.

У червні цього року на коронавірусну хворобу захворіла дружина президента Олена Зеленська.

Зазначимо, що сьогодні під час селекторної наради президент заявив, що тимчасовий режим карантину на вихідні буде розрахований на кілька тижнів. Він може допомогти уникнути жорсткого локдауну. 

Читайте також: «Карантин вихідного дня» триватиме кілька тижнів 

Нагадаємо, що через стрімке поширення коронавірусної хвороби МОЗ пропонує запровадити жорсткий карантин вихідного дня уже з 14-15 листопада, щоб у суботу та неділю працювали лише продуктові магазини, аптеки (зокрема ветеринарні), транспорт та автозаправки. Заклади громадського харчування зможуть працювати виключно на виніс. Також МОЗ рекомендує заборонити на вихідні дні роботу ТРЦ, проведення розважальних закладів тощо, щоб мінімізувати контакти і розірвати ланцюг передачі вірусу. Відповідне рішення має ухвалити Кабінет міністрів.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!