Зеленський обіцяє, що кожна область отримає допомогу з Китаю у рівній кількості

1677 0
Літак має повернутись в Україну в ніч на понеділок.
Фото: ТСН

Фото: ТСН

Президент Володимир Зеленський обіцяв, що кожна область отримає допомогу з Китаю у рівній кількості. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук голова Львівської ОДА Максим Козицький

За його словами, на селекторній нараді з регіонами, президент Зеленський заявив, що не виключає запровадження надзвичайної ситуації на всій території України, якщо того вимагатиме епідеміологічна ситуація.

Окрім того, глава держави наголосив, що кожна область отримає допомогу з Китаю у рівній кількості.

Максим Козицький також нагадав, що звернувся за допомогою до місцевих підприємців.

«Ми дякуємо усім небайдужим представникам бізнесу, які відгукнулися та долучаються до закупівлі необхідних засобів індивідуального захисту та іншого медичного обладнання, які вкрай необхідні медичним установам. Працюємо далі», – написав він.

Раніше повідомлялося, що український борт доставить із Китаю експрес-тести, маски, апарати штучної вентиляції легень та інші засоби для подолання коронавірусу. Попередньо літак прибуде в Україну в ніч з неділі на понеділок.

Зазначається, що  це лише перша партія гуманітарної допомоги. Наступна прибуде за декілька днів.

Літак має повернутись в Україну в ніч на понеділок, орієнтовно о 3 годині ночі на військовий аеродром у Борисполі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!