Зеленський повідомив про затримання Медведчука

3204 0
Спецоперацію із затримання провели завдяки СБУ.
Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

СБУ провела спецоперацію із затримання народного депутата від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» та кума путіна Віктора Медведчука. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: Суд у Львові дозволив арештувати Медведчука

«Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці! Деталі згодом», – написав Зеленський.

Служба безпеки України повідомила, що блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука провели слідчі і контррозвідники української спецслужби, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського.

«Ти можеш бути проросійським політиком і роками працювати на державу-агресора. Ти можеш ховатися від правосуддя останнім часом. Можеш навіть одягнути українську військову форму для маскування… Але чи допоможе тобі це втекти від покарання? Аж ніяк! Кайдани чекають на тебе. І на таких же зрадників України, як ти! Проросійські запроданці та агенти спецслужб рф, запам’ятайте – у ваших злочинів немає жодного строку давності. Та схованок, де б ми вас не знайшли», – йдеться у повідомленні СБУ.

Нагадаємо, що ДБР та Офіс генерального прокурора оголосили Віктора Медведчука у міжнародний розшук. Народного депутата, голову політради партій «Опозиційна платформа – За життя», кума Володимира Путіна підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації. 18 березня Личаківський районний суд Львова заочно обрав запобіжний захід народному депутату партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку у вигляді тримання під вартою та дозволив його арештувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!