Зеленський пропонує обміняти Медведчука на українських дівчат і хлопців у полоні

4852 0
Медведчук ховався 48 днів і вирішив спробувати втекти за межі нашої держави.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський запропонував обміняти затриманого Віктора Медведчука на українців, які потрапили у російський полон. Про це йдеться у вечірньому відеозверненні президента.

Читайте також: Зеленський повідомив про затримання Медведчука

«Дуже символічно, що саме в День космонавтики був затриманий пан Медведчук. Він ховався 48 днів. І ось нарешті вирішив спробувати втекти за межі нашої держави. Що ж, для цього «космонавта» – у поганому сенсі слова – не спрацювало знамените «Поехали!», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент назвав особливо цинічним з боку Медведчука використовувати військовий камуфляж для маскування.

«Намагався так замаскуватись. Ось такий «вояка». Ось такий «патріот». Що ж, якщо Медведчук сам обрав для себе військову форму, він підпадає під правила воєнного часу», – каже Володимир Зеленський.

Читайте також: Суд у Львові дозволив арештувати Медведчука

Президент пропонує російській федерації обміняти «цього вашого хлопця на наших хлопців і дівчат у російському полоні». За його словами, важливо, щоб українські правоохоронні органи та військові також розглянули таку можливість.

Нагадаємо, що СБУ провела багаторівневу  спецоперацію із затримання народного депутата від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» та кума путіна Віктора Медведчука.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!