Зеленський провів засідання Ставки. Про що говорили

768 0
ПІд час ставки обговорили «ймовірний характер дій противника».
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський у вівторок, 28 лютого, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це повідомив Офіс президента.

Учасники розглянули загальну оперативну ситуацію та ймовірний характер дій російських окупантів найближчим часом. Про це на Ставці доповіли головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний і начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. Крім того, на засіданні розглянули стан забезпечення Сил оборони боєприпасами й технікою, перебіг підготовки українських військовослужбовців за кордоном, зокрема потреби Сил оборони щодо чисельності та спеціальностей.

Читайте також: У Чорному морі росіяни тримають у бойовій готовності понад 30 крилатих ракет

Зазначимо, Ставка верховного головнокомандувача – це надзвичайний орган вищого військового управління, який здійснює стратегічне керівництво Збройними силами. Очолює Ставку сам Зеленський, її координатором є секретар РНБО Олексій Данілов. Також до Ставки входять керівники всіх родів військ і сил ЗСУ, очільники Міноборони, Нацполіції, розвідки, СБУ, ДСНС, ОП, МЗС, МВС, прем'єр-міністр та низка інших посадовців.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!