Зеленський призначив голову Львівської районної адміністрації

4464 0
Досі Христина Замула очолювала Кам’янко-Бузьку РДА на Львівщині.
Фото: Христина Замула/Фейсбук

Фото: Христина Замула/Фейсбук

Президент Володимир Зеленський призначив головою Львівської районної державної адміністрації Христину Замулу. Про це йдеться у розпорядженні від 26 лютого.

До цього часу Христина Замула була головою Кам’янко-Бузької РДА. 

Христина Замула закінчила Національний лісотехнічний університет за спеціальністю менеджмент зовнішньоекономічної діяльності. З 2003 року до 2009 рік працювала у Державній податковій інспекції.

Упродовж 2009-2010 років була начальницею контрольно-ревізійного відділу ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву». Також працювала головним бухгалтером в іпотечному центрі у Києві упродовж 2010-2011 років. У 2015 році стала депутаткою Кам’янка-Бузької районної ради, а Кам’янко-Бузьку РДА очолила у грудні 2019 року.

Читайте також: Верховна рада затвердила на Львівщині 7 районів замість 20

Нагадаємо, що Верховна рада у липні 2020 року затвердила на Львівщині 7 районів замість 20-ти. Тепер на території нашої області є Червоноградський, Золочівський, Львівський, Дрогобицький, Яворівський, Самбірський та Стрийський райони. 

До Львівського району (з адміністративним центром у Львові) увійшли території Бібрської міської, Великолюбінської селищної, Глинянської міської, Городоцької міської, Давидівської сільської, Добросинсько-Магерівської селищної, Жовківської міської, Жовтанецької сільської, Зимноводівської сільської, Кам’янка-Бузької міської, Комарнівської міської, Куликівської селищної, Львівської міської, Мурованської сільської, Новояричівської селищної, Оброшинської сільської, Перемишлянської міської, Підберізцівської сільської, Пустомитівської міської, Рава-Руської міської, Сокільницької сільської, Солонківської сільської та Щирецької селищної територіальних громад.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!