Зеленський призначив нового головного розвідника країни

2502 0
Кирило Буданов брав участь в російсько-українській війні із 2014 року.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський сьогодні представив начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, який змінив на посаді Василя Бурбу. 

«Це офіцер, який пройшов усі сходинки воєнної розвідки, прекрасно знає систему зсередини, є учасником бойових дій з перших днів війни, а отже – це не «кабінетний теоретик», а справжній бойовий офіцер з великим досвідом та великим авторитетом», – сказав Володимир Зеленський.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони наголосив, що для нього пріоритетом є реінтеграція Донбасу та Автономної Республіки Крим.

Кирило Буданов брав участь у російсько-українській війні із 2014 року. 6-7 серпня 2016 року провів спецоперацію в Армянську в окупованому Криму. У квітні 2019-го російські спецслужби здійснили на нього невдалий замах.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!