Зеленський розповів, скільки захисників «Азовсталі» перебувають у полоні

2222 0
На його думку, окупантам невигідно вдаватися до тортур щодо бійців з «Азовсталі», оскільки ті стали «публічними полоненими».
ФОТО: ДМИТРО КОЗАЦЬКИЙ

ФОТО: ДМИТРО КОЗАЦЬКИЙ

У російському полоні перебувають понад 2,5 тисячі захисників «Азовсталі». Про це сказав президент України Володимир Зеленський під час спілкування з журналістами, цитує «РБК-Україна».

Читайте також: Розвідники показали унікальні кадри доставки зброї на «Азовсталь». Відео

За його словами, визволенням цих полонених займається розвідка Міністерства оборони. Він наголосив, що не сприймає серйозно слова росіян і бойовиків «ДНР» про подальшу долю полонених, і вважає це лише піаром.

Окрім того, він зауважив, що, на його думку, окупантам невигідно вдаватися до тортур щодо бійців з «Азовсталі», оскільки ті стали «публічними полоненими».

Читайте також: «Фортеця Маріуполь». Захисник поділився прощальним відео з «Азовсталі»

Нагадаємо, що до захисників Маріуполя в «Азовсталь» літало 16 військових гелікоптерів Мі-8 з допомогою, а одного разу із 72 бійцями полку «Азов» на борту.  Кожного разу гелікоптери успішно доставляли поповнення, крім п’ятої і сьомої місії. Гелікоптери везли бійцям їжу, питну воду, медикаменти і боєприпаси.

 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!