Зеленський у Львові вшанував пам’ять українських воїнів. Відео

3372 0
Глава держави спільно з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, його заступником Кирилом Тимошенком та керівниками Львова і області віддали шану українським захисникам.

Президент Володимир Зеленський вшанував пам’ять полеглих у війні з росією українських Героїв, що поховані на Марсовому полі Личаківського кладовища. Відповідне відео оприлюднили на офіційній сторінці Зеленського у Телеграмі.

«Розпочав свій візит до Львова з найважливішого – вшанування пам'яті українських воїнів. Слава всім, хто віддав життя за нашу свободу і незалежність нашої держави! Слава Україні!», – йдеться в його повідомленні.

 

Нагадаємо, що востаннє глава держави приїздив до Львова у серпні минулого року. У нього були робочі зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом та генсеком ООН Антоніо Гутеррешем, Спершу з Ердоганом вони обговорили рівні стратегічного партнерства України і Туреччини, а на зустрічі з генсеком ООН сторони обговорили кроки, які могли б дозволити «припинити війну дипломатичним шляхом».

Ольга Коваль

Фото Максима Козицького

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!