Зеленський візьме участь у саміті лідерів країн НАТО

1465 0
У рамках саміту український президент говоритиме про необхідність припинити військові злочини Росії проти українського населення та цивільної інфраструктури.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський 24 березня візьме участь у саміті НАТО у відеоформаті. Про це повідомив речник глави держави Сергій Никифоров в ефір телемарафону.

Читайте також: Компроміси з Росією буде вирішувати всеукраїнський референдум, – Зеленський

«Україна там братиме активну участь. Як саме ми поки що визначаємо. Як мінімум це буде звернення президента, як максимум – повноцінна участь, природно, у відеоформаті. Про формат участі стане відомо найближчими днями», – каже Нікіфоров.

Зеленський, за його словами, у рамках саміту говоритиме про необхідність припинити військові злочини Росії проти українського населення та цивільної інфраструктури.

Читайте також: «Якщо переговори з Путіним зазнають невдачі, це свідчитиме про третю світову», – Зеленський

«Це можна зробити декількома шляхами – закрити небо, надати Україні потужні засоби ППО та авіацію», – додав він.

Нагадаємо, що прямі переговори президента України Володимира Зеленського з лідером РФ Путіним щодо припинення війни підтримують 74%, а чверть – не підтримують. Трохи більше прихильників прямих переговорів на Півдні й Сході, але і в інших регіонах також таких більшість.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!