Терориста, який захопив заручників у Луцьку, затримали правоохоронці. Оновлено

2885 0
Перед цим президент України Володимир Зеленський виконав вимогу чоловіка, який захопив заручників у Луцьку.
фото арсена авакова в твіттері

фото арсена авакова в твіттері

У Луцьку правоохоронці затримали терориста, який тримав у заручниках в автобусі людей. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Твіттері.

Перед цим президент України Володимир Зеленський виконав вимогу чоловіка, який захопив заручників у Луцьку. Відповідне відео глава держави опублікував на своїй сторінці у Фейсбук, однак через декілька хвилин відео видалив.

У відео президент сказав фразу «Фільм «Земляни» 2005 року. Дивитися усім», чого вимагав чоловік.

Додамо, що фільм «Земляни» – це документальна стрічка про проблему експлуатації тварин людьми для одомашнювання, розваг, наукових досліджень, виробництва одягу та їжі тощо.

23 липня суд обрав Максиму Кривошу запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці без визначення розміру застави.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 21 липня, у центрі Луцька чоловік захопив рейсовий автобус із заручниками. Він заявив, що має вибухівку та зброю. Вже було чути кілька пострілів, інформації про постраждалих наразі немає.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!