Зеленський вирушив до Вашингтона

959 0
Серед іншого він виступить у Конгресі.
Володимир Зеленський і Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Володимир Зеленський і Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський вирушив до США. Це його перший візит за кордон з початку повномасштабного вторгення росії в Україну. Серед планів – зустріч із президентом Штатів Джо Байденом. Про це Зеленський повідомив у Twitter. 

«Вирушив до США задля зміцнення стійкості й обороноздатності України. Зокрема, із Джо Байденом обговоримо співпрацю України та США. Також виступлю в Конгресі та проведу низку двосторонніх зустрічей», – пояснив він. 

Читайте також: ЗСУ відбили атаки в районах 25 населених пунктів, — Генштаб 

Додамо, як передає Укрінформ із посиланням на речницю Білого дому Карін Жан-П'єр, під час цього візиту Байден оголосить новий значний пакет допомоги в галузі безпеки Україні, щоб допомогти країні захиститися від російської агресії.

Нагадаємо, Сполучені Штати відправили Україні першу частину свого енергетичного обладнання, щоб підтримати енергетичну інфраструктуру країни після нападу зі сторони росії.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!