Зеленський запропонував створити державну стипендію імені Леоніда Кравчука

3119 0
Президент просить Кабмін розробити та затвердити план заходів щодо увічнення пам’яті Леоніда Кравчука.
Фото: savchenko.co.ua

Фото: savchenko.co.ua

Президент України Володимир Зеленський ініціював створення іменної державної стипендії імені Леоніда Кравчука за особливі досягнення у сфері державного управління. Про це повідомляє пресслужба ОП.

Зазначається, що з метою гідного вшанування пам'яті першого президента незалежної України також планують видати наукові праці, збірки виступів та публікації Кравчука.

Нагадаємо, 10 травня, на 89 році життя помер перший президент України Леонід Кравчук. У червні 2021 року стало відомо, що він переніс операцію на відкритому серці. На урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди Дня незалежності у 2021 році президент Володимир Зеленський побажав Леоніду Кравчуку одужання та міцного здоров'я.

Леонід Кравчук був першим президентом незалежної України у 1991-1994 роках. У липні 2020 року він очолив українську делегацію у Тристоронній контактній групі з Донбасу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!