Зеленський збирав Ставку. Про що говорили

743 0
Під час Ставки говорили про просування на фронті й захист українського неба.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю зібрав Ставку верховного головнокомандувача, де обговорювався захист від ракет і дронів ворога, а також просування українських сил.

Джерело: сайт Офісу президента, вечірнє звернення президента

«Провів сьогодні нове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Основні пункти порядку денного цілком очевидні – захист нашого неба від ворожих ракет і дронів, захист обʼєктів інфраструктури, ураження позицій окупантів, просування наших сил і все необхідне для забезпечення армії. Доповідали військові, розвідка, міністри. Щоденно наближаємо потрібні Україні результати і на землі, і в повітрі. Працюємо також і над тим, щоб були необхідні результати на морі», – сказав він.

Читайте також: Українська ППО вже збиває 60% ворожих повітряних цілей, – Резніков

Він також повідомив, що на сході та півдні України продовжуються активні бойові дії, і наші Збройні Сили зберігають ініціативу.

Як повідомляє сайт президента, під час засідання головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний і начальник ГУР МОУ Кирило Буданов доповіли про оперативну обстановку на головних напрямках фронту, а також про основні місця скупчення сил і засобів противника та його вірогідні дії в найближчий період. Були скоординовані подальші кроки щодо захисту та деокупації українських територій.

Читайте також: ЗСУ відбили атаки росіян і уразили 10 районів скупчення озброєння ворога, – Генштаб

Окремо учасники зупинилися на заходах з організації ефективної системи протиповітряної оборони України та прикриття стратегічно важливих об’єктів. Були обговорені питання відновлення озброєння, військової техніки та засобів ППО з урахуванням потреб сил оборони.

Нагадаємо, путін і лукашенко створюють військо. Що чекає Україну читайте тут.

 
Антоніна Костик
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!