Зеленський збирав ставку. Про що говорили

809 0
Під час ставки розглянули альтернативні способи тимчасового забезпечення населення й підприємств електроенергією.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорили ситуацію на фронті та відновлення енергооб’єктів, пошкоджених російськими ракетами і дронами-камікадзе.

Джерело: президент у Telegram

«Заслухали доповіді командувачів військ оперативних напрямків про актуальну ситуацію на передовій і розглянули ймовірні дії ворога на найближчий період. Окрему увагу приділили формуванню надійного захисту енергетичної мережі країни від повітряних атак російської армії», – сказав він.

Читайте також: Третина «Шахедів» доходить до цілі, терор дронами може бути ще довго, – Буданов

Також на засіданні розглянули альтернативні способи тимчасового забезпечення населення й підприємств електроенергією та зв’язком на час відновлювальних робіт.

«Максимізуємо зусилля задля безпеки об’єктів енергетичної інфраструктури. І пам’ятаємо, що кожен із вимкнутих непотрібних електроприладів – це внесок у швидше відновлення стабільного й постійного електропостачання на всій території України», – додав президент.

Читайте також: Окупанти примушують працівників Запорізької АЕС підписувати контракти з росатом, – Генштаб

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на заяву міністра оборони росії сергія шойгу, що нібито Україна готує провокації із застосуванням «брудної бомби». Він назвав це брехнею росії, яка «настільки ж абсурдна, наскільки й небезпечна».
 
Антоніна Костик
______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!