Зеленський знову збирав Ставку: обговорили ситуацію на передовій та дії ворога

1055 0
Також було проаналізовано стан забезпечення сил оборони України необхідним озброєнням і боєприпасами.
Фото: АрміяInform

Фото: АрміяInform

Сьогодні відбулось чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому заслухали доповіді про актуальну ситуацію на передовій та ймовірні дії противника у найближчий період, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зазначається, що також було проаналізовано стан забезпечення сил оборони України необхідним озброєнням і боєприпасами, а також ударними та розвідувальними БпЛА. У цьому контексті учасники розглянули поточні результати проєкту «Армія дронів».

У засіданні взяли участь: керівник ОП Андрій Єрмак, секретар РНБО Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник ГУР Кирило Буданов, голова Служба зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненко, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків.

До засідання Ставки також долучилися: міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, віцепрем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, міністр фінансів Сергій Марченко, інші члени уряду, т. в. о. голови СБУ Василь Малюк та інші очільники силових відомств і правоохоронних органів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!