Зеленський зустрівся у Києві з очільницею МВФ

641 0
Окрім сьогоднішніх відвідин Києва парламентської делегації Ізраїлю та президента США Джо Байдена, із офіційним візитом у столиці перебуває директорка-розпорядник МВФ.
Фото: Володимир Зеленський / Telegram

Фото: Володимир Зеленський / Telegram

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Крісталіною Георгієвою, директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду, яка прибула до Києва у понеділок, 20 лютого, з офіційним візитом. Про це Зеленський повідомив у Telegram.

«Підтримка МВФ створює для України можливість залишатися сильною. Це також зброя  зброя економічна, яка дає нам, нашому суспільству, нашому бізнесу змогу розвиватися. Ми дуже хочемо, щоб бізнес розвивався, надходили інвестиції, і ми знаємо, що МВФ завжди своєю діяльністю подає правильні сигнали»– написав президент.

Нагадаємо, сьогодні Президент Байден здійснив неочікуваний візит до Києва, прибувши потягом з Польщі. Під час візиту в Київ президент США повідомив про новий пакет військової допомоги Україні.

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!