Київ

Зелену зону у Дніпровському районі Києва захистили від «героїв паркування»

622 0
Водночас кияни не впевнені, що такий захід розв'яже проблему паркування на газоні

Комунальники встановили загороджувальні стовпчики та навели лад на газоні у Дніпровському районі. Про це повідомляє КП по УЗН Дніпровського району.

«Відновлення газону та встановлення стовпчиків. Вкотре закликаємо не паркувати авто на газонах та зелених зонах! Вже незабаром тут зазеленіє травичка», - відзвітували комунальники, опублікувавши фото.

Водночас у коментарях мешканці зазначають, що недобросовісні автовласники не сприймають дерев'яні стовпчики як достатню перепону перед паркуванням на газоні.

«Стовпчики? Дерев'яні? Тільки стаціонарний паркан врятує газон.. або металеві стовпи на краю самого тротуару», - пише киянка. 

Дехто пропонує замість загорожі висадити кущі і запровадити штрафи. Водночас комунальників закликають подумати про облаштування місць для паркування.

Станіслав Нестеренко

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!