Женева готова приймати туристів, тепер ще й з подарунковою доплатою

2175 0
Серед понад 100 закладів-партнерів акції є 5-зіркові готелі Mandarin Oriental Genève і Four Seasons Hôtel des Bergues (ціни стартують від 18 тис. грн).

Женева у Швейцарії намагається знову привабити до себе туристів, пропонуючи їм 100 швейцарських франків (приблизно 3000 грн) на різноманітні витрати. Про це повідомляє британське видання Independent.

Для цього місто, оточене мальовничими горами Юра і Альпами, видаватиме своїм відвідувачам подарункові картки із наперед зарахованою сумою коштів, якими вони зможуть розраховуватись у низці готелів, кафе, ресторанів, барів, а також платити за участь у різних заходах на території міста. Варто одразу зазначити, що ці гроші не можна буде конвертувати у готівку, а залишок не буде відшкодовуватись, адже таким чином туристи більш заохочені робити витрати в межах міста.

Серед понад 100 закладів-партнерів акції є 5-зіркові готелі Mandarin Oriental Genève (на головному фото) і Four Seasons Hôtel des Bergues (ціни стартують від 18 тис. грн), а також 56 інших. Крім того, є 66 барів і ресторанів, де можна застосувати подарункову картку. Серед них Le Chat-Botté, що входить до авторитетного ресторанного рейтингу Мішлен і пропонує не дешеві страви з поєднанням середземноморських, швейцарських та французьких спецій. Так солодощі у ресторані стартують від 25 франків (750 грн), а страви – 45-90 франків (1 350-2 700 грн).

Із міських атракцій програма дозволяє відвідати місцевий шоколадний тур (Local Frlavours Chocolate Tour), Музец мистецтва Далекого Сходу, а також Genève-Plage – великий відкритий басейн на березі Женевського озера.

Щоб отримати подарункову картку, туристам необхідно зупинитись мінімум на дві ночі в готелі-партнері програми. Поселенці зможуть отримати її при реєстрації, але лише одну на номер. Термін дії картки – до 31 грудня 2020 року.

Як повідомила Tvoemisto.tv  колишня львівська журналістка, яка зараз мешкає у Швейцарії, назагал кава в міських закладах коштує близько 4-4,5 франка (120-135 грн), тірамісу – 6 франків (180 грн), пиво стартує від 6-7 франків (180-210 грн). Тож, враховуючи ціни на проживання, витрати потрібно спланувати більш, ніж ретельно.

Нагадаємо, що заборону на в’їзд до ЄС українцям (окрім визначених категорій) продовжили до кінця серпня. Хоч Швейцарія не входить до Європейського союзу, її кордони поки що закриті для громадян третіх країн, в тому числі України (окрім осіб, що мають дозвіл на проживання, оформлений у Швейцарії чи Ліхтенштейні). Тому планувати поїздку туди варто не найближчим часом, слідкуючи за правилами в’їзду і пам’ятаючи, що подарункова картка дійсна до кінця року.

Віталій Голіч

Цей медіа-продукт створено в межах проекту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!