Політична реклама

Жінкам шкідливо пити солодку газовану воду

1922 0
Всі вчені світу постійно в один голос твердять про те, що газовані напої, не приносять ніякої користі організму.

Японські вчені знайшли ще одну причину того, що варто виключити газовану воду з режиму харчування: один стакан цього напою в день підвищує ризик ішемічного інсульту у жінок на 80%. Варто зауважити, що у чоловіків цей ризик значно нижчий. Пише видання "ВКурсе".

В ході дослідження експертами з Університету Осаки були вивчені історії хвороб за останні 18 років 40 тис. жінок і чоловіків у віці від 40 до 60 років. Аналізуючи дані, вчені звертали увагу на споживання людиною безалкогольних газованих напоїв.

З'ясувалося, що з 2 тис.людей, які перенесли за цей час інсульт, більше 70% складали представниці слабкої статі. До того ж, було помічено, що вживана ними кількість газованої води перевищувала середньостатистичні дані.

До того ж, не варто забувати, що газована вода провокує ожиріння, цукровий діабет і появу целюліту. Не забувайте про це, коли вам в черговий раз захочеться вгамувати спрагу сладенькою освіжаючою газованою водичкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!