Жінки, що представлять Львів у Раді. Перелік

3797 0
Зважаючи на попередні результати підрахунку голосів, до нового парламенту може потрапити 5 львів’янок.

Tvoemisto.tv подає перелік жінок, народжених у Львові чи області, що ймовірно, будуть народними депутатами України.

З 12 округів на Львівщині лише на двох у місті Львові перемогли жінки: Ірина Подоляк («Самопоміч») на окрузі №116 та Оксана Юринець («Блок Петра Порошенка») на 117 окрузі.

1. Ірина Подоляк, 47 років. Начальник управління культури Львівської міської ради, безпартійнa. Раніше працювала на інших посадах у Львівській міськраді та в Агентстві США з міжнародного розвитку (USAID) – координатором USAID у Львові.

2. Оксана Юринець, депутат Львівської облради, обиралась від «УДАРу Віталія Кличка». Народилася 27 лютого 1978 року у селі Коти Яворівського району Львівської області, живе у селі Підбірці Пустомитівського району на Львівщині. Працює на кафедрі менеджменту організацій НУ «Львівська політехніка». Доцент, приватний підприємець). 2012 року балотувалась по 117 округу до ВРУ від партії «УДАР Віталія Кличка». Змагалась з Трасом Стецьківим та Ігорем Васюником (переміг 2012 року).

Читайте також: Що обіцяли Львову мажоритарники, які проходять у парламент?

За списками політичних парті до ВРУ потрапляють:

3. Ганна Гопко («Самопоміч») співзасновник громадської ініціативи «Реанімаційний пакет реформ», кандидат наук із соціальних комунікацій. Родом із Перемишлянського району Львівської області. Проживає у Києві.

4. Оксана Сироїд («Самопоміч») – директор Всеукраїнського благодійного фонду «Українська правнича фундація». Народилась у Сокальському районі Львівської області. Проживає у Києві.

5. Лілія Гриневич – екс-народний депутат, нарождена у Львові. Проходить у парламент за списком «Народного фронту».

Читайте також: Львів’яни у Раді. Кого проводять партії?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!