Політична реклама

Жінки з 4 групою крові схильні до захворювань підшлункової залози

1428 0
Схильність до захворювань визначають за групою крові. Вчені з Пенсільванського Університету вже давно досліджують групи крові та схильності організму людини до різних захворювань, в залежності від цього чинника.

Останні дослідження показали, що люди з 1-ю групою крові схильні до хвороб шлунка, проте ризик розвитку хвороб серця та малярії у них нижче, ніж у інших, - пише видання "ВКурсе".

Володарі 2 групи крові частіше страждають на рак шлунку. Це означає, що зловживання алкоголем і сигаретами може мати для них плачевні наслідки.

Жінки з 3 і 4 групами мають схильність до хвороб яєчників і підшлункової залози. Носительки четвертої групи також мають підвищений ризик пізнього токсикозу під час вагітності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!