Політична реклама

Жіноча консультація 3-ї міської лікарні у Львові переїхала в нове приміщення

1870 0
Жіноча консультація 3 комунальної міської лікарні, що знаходилася в будинку на Олени Степанівни, 31, переїхала в приміщення на вул. Рапопорта,6 поблизу пологового стаціонару.

Нове приміщення має сучасний ремонт і все необхідне для обслуговування пацієнток. Крім того, поруч у пологовому стаціонарі можна пройти УЗД-діагностику, зробити аналізи в лабораторії і за потреби отримати консультацію на кафедрі акушерства і гінекології, повідомляє прес-служба міської ради.

«В міському бюджеті на ці роботи виділили 860 тисяч гривень, і вони виконані досить якісно. Ми раді, що вдалося все закінчити так швидко», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

В старій будівлі, де знаходилася консультація, не було ні централізованого опалення, ні водогону, навіть каналізації, туалети знаходилися на вулиці. Сам будинок аварійний, а його реконструкція потребувала 5-7 мільйонів гривень, каже начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир зуб.

«7 мільйонів і 800 тисяч – це велика різниці, тому було прийнято рішення перенести консультацію сюди. Крім того, тут є безпосередній зв'язок зі стаціонаром, де народжуватимуть жінки, що стоять тут на обліку. Не кажучи вже про діагностичні можливості, лабораторію, УЗД. Не потрібно нікуди йти чи їхати, все в одному місці. Ця ідея з’явилася ще у 2008 році, але через низку фінансових проблем зробити ремонт вдалося лише цього року», – каже він.

Начальник управління також додав, що переїзд з будівлі, корисна на площі якої була не більшою, ніж приміщення на Рапопорта, дасть 100 тисяч гривень економії на енергоносія (в цінах нинішнього року). Якщо ж енергоносії подорожчають, то економія складе уже 200 тисяч гривень на рік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!