Журналістка Ірина Сандуляк очолила львівське суспільне радіо

2340 0
Ірина Сандуляк виконуватиме обов’язки продюсерки радіо.
Фото: luxnet.ua

Фото: luxnet.ua

Керівницею львівського суспільного радіо UA:Lviv призначили Ірину Сандуляк. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила генеральна продюсерка UA:Lviv  Уляна Антоник.

Читайте також: Продюсеркою львівської філії Суспільного обрали Уляну Антоник

Цю інформацію Zaxid.net підтвердила сама Ірина Сандуляк та повідомила. що виконуватиме обов’язки продюсерки суспільного радіо.

Додамо, що львівське суспільне радіо підпорядковується Національній суспільній телерадіокомпанії.

Довідка

Ірина Сандуляк — навчалася на факультеті журналістики ЛНУ імені Івана Франка. Працювала репортеркою на радіо «Люкс FM», очолювала службу інформації радіо «Львівська хвиля», «Головних новин Львова» на ТРК «Люкс». Пізніше працювала власкором у Львові телеканалу «К1», шеф-редакторкою і програмною директоркою телеканалу новин «24», радіо «FM Галичина» та телеканалу ZIK. Останні декілька років співпрацювала із телеканалом Current Time «Радіо Свобода».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!