Матеріал журналістки Tvoemisto.tv отримав спеціальну номінацію на всеукраїнському конкурсі

1775 0
Загалом журі визначило переможців у чотирьох основних номінаціях та в шести спеціальних.
фото альянсу громадського здоровя

фото альянсу громадського здоровя

В Україні відбувся конкурс для журналістів «Наркополітика України в умовах коронавірусу: проблеми та шляхи їх вирішення» від міжнародного благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я».  Журналістка медіа-хабу «Твоє місто» Ольга Коваль отримала перемогу в спеціальній номінації «Цікава реалізація теми» за свій матеріал про медичний канабіс (Медичний канабіс: за і проти та що каже Церква).

Всеукраїнський конкурс має на меті підвищити обізнаність людей щодо сучасних методів профілактики та лікування наркозалежності, зокрема наголосити на розширенні мережі сайтів підтримувальної терапії, збільшенні доступу до державної програми з профілактики ВІЛ/СНІДу, гепатитів, туберкульозу для наркозалежних.

Загалом журі визначило переможців у чотирьох основних номінаціях та в шести спеціальних. Повний список переможців можна переглянути за посиланням

Нагадаємо, що минулого року журналістка Тvoemisto.tv Ольга Коваль отримала третє місце на конкурсі «Суд людською мовою». Також матеріал Наталії Лазарович про розслідування нападу на табір ромів у Львові напередодні переміг у номінації «Краще висвітлення теми, пов‘язаної з упередженнями» у цьому конкурсі.

Для довідки

Всеукраїнський конкурс для журналістів «Наркополітика України в умовах коронавірусу: проблеми та шляхи їх вирішення» відбувається в межах проєктів «Партнерство заради натхнення, трансформації та об’єднання для ефективної відповіді на епідемію ВІЛ» (PITCH) і «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції шляхом надання універсального доступу до своєчасної та якісної діагностики та лікування туберкульозу, розширення доказово обґрунтованої профілактики, діагностики та лікування ВІЛ-інфекції, створення життєздатних та стабільних систем охорони здоров’я» (реалізується за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!