Хто безкоштовно зможе взяти участь у Львівському медіафорумі

1609 0
50 журналістів регіональних ЗМІ Сходу та Півдня України зможуть отримати тревел-грант для участі у ІІІ Львівському медіафорумі, що триватиме 28-30 травня. Це стало можливим завдяки МФ «Відродження». Нагадаємо, тема форуму – медіа у час бурхливих змін.

Отримання тревел-гранту базується на конкурсній основі. Охочим приїхати потрібно заповнити анкету-мотиваційний лист (анкети приймають до 4 травня включно). Щоб заповнити анкету – перейдіть за посиланням.

Організатори оберуть 50 журналістів із Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської областей та Криму. Тревел-грант включає відшкодування витрат на проїзд, участь у форумі, харчування під час подій форуму, також організатори поселяють учасників.

Нагадаємо, центральною темою першого форумного дня стануть медіа під час кризових подій в Україні та довкола неї. Обговоренню новітніх тенденцій у світових медіа та потенціалу українських ЗМІ у глобальній конкуренції присвятять другий день Львівського медіафоруму. На третій день Форум дещо змінить формат: численні тренінги, майстер-класи та презентації на вузькоспеціалізовані теми відбуватимуться у новому корпусі Українського католицького університету та у центрі міста.

Деталі за посиланням.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!