Жителька Львівщини потребує допомоги, щоб повернутись з Індії після операції. Як долучитись

2298 0
Жінці, аби повернутись з Індії до України, потрібно приблизно 20 тис. гривень.
Фото Юлія Кавій

Фото Юлія Кавій

Мешканка Судової Вишні Юлія Кавій перебуває в індійській клініці «Gleneagles Global Hospital», де їй у квітні пересадили серце і легені. Жінка пройшла реабілітацію і може повернутись додому, втім їй бракує грошей на авіаквитки для себе і лікаря, а також на відкриття візи для лікаря, повідомляє Zaxid.net з посиланням на Андрія Гулея, представника БФ «Сестри Даліли».

39-річна Юлія Кавій хворіла на легеневу гіпертензію. 22 квітня цього року жінці пересадили серце і легені. Операція пройшла успішно, донором була молода людина. Операцію з трансплантації серця і легень Юлі оплатило МОЗ, перерахувавши на рахунок клініки «Gleneagles Global Hospital» 147 тис. доларів. Також фінансову підтримку Юлії Кавій надали небайдужі громадяни. Вони зібрали гроші на авіаквитки для Юлі і лікаря, який її супроводжував до Індії, та на відкриття віз для обох. Благодійний фонд оплачував послуги доглядальниці.

Читайте також: Куди віддати одяг і речі потребуючим. 7 локацій у Львові

Тепер жінці потрібна допомога, щоб повернутись в Україну, – з міста Ченнай (Індія) їй спершу треба долетіти до Коломбо (Шрі-Ланка) і там пересісти на літак, який летить в Україну. Загалом аби Юля Кавій повернулася з Індії на Львівщину потрібно приблизно 20 тис. гривень. Гроші можна перерахувати за такими реквізитами:

Одержувач – Кавій Юлія Петрівна

Рахунок – 29244825509100,

Банк одержувача – ПАТ КБ «Приватбанк», Київ, Україна

ЄДРПОУ одержувача – 14360570

ЄДРПОУ банку – 14360570

МФО – 305299

Призначення платежу – 5168 7573 3396 9048, Кавій Юлія Петрівна, 2892315467


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!