54-річний росіянин намагався вʼїхати до Львова. Його депортували

16389 0
Чоловік не зміг пояснити мету свого перебування в нашій країні.
Фото: прикордонна служба

Фото: прикордонна служба

Сьогодні, 23 серпня, правоохоронці депортували 54-річного росіянина, який намагався вʼїхати до Львова. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

«Під час спроби в’їзду до міста Львів прикордонники виявили 54-річного росіянина. Правоохоронці встановили, що іноземець перебуває на території України без законних підстав. Після тривалих розмов чоловік так і не зміг пояснити мету свого перебування в нашій країні», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ Львівщини депортувала 40-річного росіянина, який незаконно перебував в Україні

У результаті проведених заходів оперативниками спільно із працівниками Державної міграційної служби прийняли рішення про притягнення іноземця до адміністративної відповідальності та примусове повернення до країни походження.

Нагадаємо, на Львівщині контррозвідники викрили зрадника, який проводив підривну діяльність в інтересах спецслужб росії. Зокрема, чоловік коригував ракетні обстріли по Яворівському міжнародному військовому полігону.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!