Із львівського аеропорту перенаправили кілька рейсів

3765 0
У Львові через погодні умови не змогли приземлитися рейси з Києва, Стамбула та Франкфурта.
ілюстративне фото: сторінка Міжнародного аеропорту "Львів" у Facebook

ілюстративне фото: сторінка Міжнародного аеропорту "Львів" у Facebook

У Львівському аеропорту через погодні умови не змогли приземлитися кілька літаків, інформують на сторінці летовища у Facebook.

Читайте також: За рік Львівський аеропорт перевіз півтора мільйони пасажирів

Зокрема, рейс AUI033, який виконувала авіакомпанія МАУ з Києва до Львова, повернувся назад у Бориспіль, а рейс THY441 авіакомпанії Turkish Airlines повернувся в Стамбул. Рейс AUI301/302 Львів – Болонія – Львів затримується з вильотом на одну добу і летітиме 8 січня. Виліт зі Львова запланований на 22:00. Рейс Wizz Air із Франкфурта до Львова також перенаправили до Кракова.

Читайте також: Влітку зі Львова можуть відкрити авіарейс до столиці Катару

Крім цього, сьогодні затримали низку рейсів, зокрема з Берліна до Львова та зі Львова до Гданська. Додамо, що вчора літак авіакомпанії Turkish Airlines викотився за межі злітно-посадкової смуги, через що скасували шість авіарейсів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!