Зі Львова – на море. До Одеси курсуватиме додатковий потяг: розклад

5390 0
Укрзалізниця на липень – серпень призначила додатковий поїзд № 258/257 Львів – Одеса. Цей додатковий поїзд дозволить більшій кількості мешканців західної України відпочити на узбережжі Чорного моря.
фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

Зі Львова додатковий поїзд курсуватиме з 6 липня по 30 серпня через день. Відправлятиметься поїзд зі Львова о 16:20 та прибуватиме до Одеси о 4:55. З Одеси він курсуватиме з 7 липня по 31 серпня через день. Відправлятиметься з Одеси о 16:57 та прибуватиме до Львова 05:17, інформує прес-служба Укрзалізниці.

Читайте також: Куди найчастіше літають львів'яни. 5 найпопулярніших напрямків

Додатковий поїзд робитиме зупинки на станціях Злочів, Тернопіль, Підволочиськ, Хмельницький, Жмеринка, Вапнярка, Подільськ та Роздільна. Квитки на цей додатковий поїзд вже в продажу на сайті Укрзалізниці http://booking.uz.gov.ua/ та в залізничних касах.

Окрім цього, наразі між Львовом та Одесою курсують поїзди № 26/25 Львів – Одеса, № 135/136 Чернівці – Одеса,  №107/108 Ужгород – Одеса та № 228/227 Львів – Одеса. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!