Політична реклама

Зі Львова до Кракова тепер можна добратися потягом

4808 0
Зі Львова до Кракова вже два місяці курсує міжнародний потяг № 52/51. Однак, онлайн – резервування квитків стане доступним з 1 червня, після появи інформації про маршрут у електронній базі залізниці.

Раніше про появу нового потяга офіційно не повідомляли. Дізнатись про нього можна було тільки у довідковій службі залізниці, повідомляє Zaxid.net з посиланням на прес-службу «Львівської залізниці».

Інформацію про маршрут прес-служба відомства поширила тільки в п’ятницю, 16 травня, разом із довідкою про зміни у графіку руху потягів на літній період.

Причини того, що інформація про новий потяг не потрапила у публічний доступ вчасно, у прес-центрі установи пояснити не змогли.

Потяг міжнародного сполучення № 52/51 «Краків-Львів» курсує за таким графіком:

№52 «Краків – Львів» – по непарних днях. Відправляється о 22:35 з Кракова, о 07:15 прибуває до Львова.

№51 «Львів – Краків» курсує як по парних, так і по непарних днях тижня. Відправляється зі Львова о 22:59, прибуває у Краків о 07:15.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!