Зі Львова до Мадрида відкрили новий щотижневий авіарейс

3152 0
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» запустила прямі регулярні рейси сполученням Львів-Мадрид. Вони здійснюватимуться на літаках Boeing-737 і Embraer-190 у період із 21 червня по 21 вересня 2015 року.
фото: doroman.dreamwidth.org

фото: doroman.dreamwidth.org

Новим рейсом передбачено два класи обслуговування – бізнес та економічний. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії. Літаки курсуватимуть раз на тиждень. Вилітати зі Львова будуть щонеділі о 22:00, приземлятися в Мадриді – о 00:40 за місцевим часом.  Із Мадрида рейси відправлятимуться щопонеділка о 01:35, прибуватимуть у Львів о 06:05 за місцевим часом.

Політ економічним класом в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків коштуватиме від 5568 гривень зі Львова та від 249 євро з Мадрида.

За матеріалами Інтерфакс.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!