Зі Львова до Одеси пустять додатковий поїзд

2244 0
Із 10 липня до 30 серпня курсуватиме додатковий поїзд №238/237 сполученням Львів – Одеса. Він має задовольнити попит на південний напрямок. Про це повідомляє Укрзалізниця.
фото: firtka.if.ua, mapia.ua, find-way.com.ua

фото: firtka.if.ua, mapia.ua, find-way.com.ua

Додатковий поїзд відправлятиметься зі Львова о 19:06, прибуватиме до Одеси о 06:40. Із Одеси вирушатиме о 18:53. До Львова поїзд має приїхати о 08:04. Зупинки передбачені в Золочеві, Тернополі, Хмельницькому, Жмеринці, Вапнярці, Котовську, Роздільній.

Протягом 10-30 липня поїзд відправлятиметься зі Львова по парних числах, а 1-29 серпня – по непарних. Із Одеси в перший рейс він вирушить 11 липня й курсуватиме до 31 липня в цьому напрямку по непарних числах, а з 2 по 30 серпня – по парних. Квитки невдовзі з’являться в продажу

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!