Зі Львова до Одеси пустять додатковий потяг

2268 0
Укрзалізниця призначила ще один додатковий поїзд № 248/247 сполученням Одеса – Львів, що почне курсуватиме через день вже з 5 серпня.
фото: firtka.if.ua, mapia.ua, find-way.com.ua

фото: firtka.if.ua, mapia.ua, find-way.com.ua

Як повідомляє прес-служба Укрзалізниці, тим, хто планує відпустку або поїздку у справах до узбережжя Чорного моря або вже повертається з відпочинку, залізничники пропонують ще один додатковий поїзд. З Одеси поїзд відправлятиметься по парних числах об 11:40, прибуватиме до Львова о 00:08. У зворотному напрямку відправлення по непарних числах о 16:05, прибуття – о 04:34.

За словами директора департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення Укрзалізниці Ігоря Бреуса, нині спостерігається підвищений попит на вивезення пасажирів з відпочинку на одеському напрямку, саме тому тут першочергово призначаються додаткові поїзди.

Загалом, заплановано 14 рейсів цього поїзда по 12 вагонів. За один рейс може подорожувати 486 пасажирів.  

Опублікувала Наталія Середюк

                                                                                            


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!