Зі Львова до Праги за 160 гривень. Поетапна інструкція

8399 0
Учора польський автобусний перевізник PolskiBus.com розпочав продаж акційних квитків на квітень і травень 2015 року. Якщо правильно спланувати поїздку, то до столиці Чехії можна добратися лише за 160 гривень. Tvoemisto.tv розповість, як це краще зробити.

Акційні квитки коштують від 1 злотого. На міжнародні напрямки їх уже розкупили, але на внутрішні польські рейси квитки ще лишилися. Поїздка зі Львова до Праги (в один бік) обійдеться в 11 гривень та 31 злотий, а це приблизно 160 гривень, повідомляє Lowcost Avia.

Tvoemisto.tv пропонує вам поетапну інструкцію:

1. Львів – Шегині. 28 гривень автобусом, або 11 гривень на електричці.  Автобуси відправляються від головного залізничного вокзалу (АС-8), електрички їздять з приміського тричі на день railway.lviv.ua 123. Від кінцевої зупинки «Державний кордон» до пішого переходу 2 кілометри, приблизно 20 хвилин пішки.

2. Шегині – Медика. Пішки переходимо кордон (біля 1-4 год.)

3. Медика – Перемишль. 2-3 злотих. Від ринку ходять автобуси до вокзалу Перемишля.

4. Перемишль – Жешув (біля 2 годин). 10-20 злотих. На вокзалі купуємо квиток на поїзд до Жешува або шукаємо відповідний автобус. Придбати квитки та уточнити розклад можна на www.e-podroznik.pl.

Читайте також: Де шукати авіарейси за ціною таксі. 7 практичних порад

5. Жешув – Вроцлав. Скористаємося пропозицією polskibus.com та придбаємо квитки на цей рейс по одному злотому! Такі квитки швидко розкуповують, але зараз купити квиток за 1 злотий (+1 злотий – оплата за резервацію) на квітень-травень цілком реально.

      6. Вроцлав – Прага. У того ж автобусного перевізника polskibus.com купуємо квитки Вроцлав – Прага. 21 січня вранці ще були квитки навіть за 1 злотий, зараз ще можна знайти за 15 злотих у квітні та травні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!