Зі Львова до Стамбула та на острів Крит: у львівському аеропорті нові рейси

6201 0
З середині квітня у львівському аеропорті збільшиться кількість рейсів та міст, куди можна потрапити без пересадок. Серед них – острів Крит та ще один рейс до Стамбула.
фото: airliners.net

фото: airliners.net

В літньому сезоні 2016 зусиллями Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького і грецького авіаперевізника Ellinair Львів буде з’єднано з о. Крит прямим рейсом. Про це йдеться на офіційному сайті аеропорту «Львів».

Прямі авіаперельоти Львів – Іракліон будуть виконуватися з 2 червня до 16 жовтня по четвергах та неділях.

Також в сезоні Літо 2016 Ellinair виконуватиме прямі авіарейси Львів – Салоніки: з 27 травня до 9 жовтня – по п’ятницях, 14 червня до 2 жовтня – по вівторках та п’ятницях.

Також авіакомпанія Міжнародні авіалінії України в період літньої навігації 2016 року відкриє прямий рейс Львів – Стамбул. Польоти розпочнуть виконувати з 15 квітня 2016 року двічі на тиждень, а з 9 травня додадуть ще одну частоту. Розклад передбачає вильоти зі Львова до Стамбула по понеділках, середах і п’ятницях, повернення зі Стамбула по понеділках, четвергах і суботах, повідомляє lowcostavia.com.ua. Вартість авіаквитків починається від 3079 грн в обидва боки.

МАУ буде четвертою авіакомпанією, що виконує прямі рейси Львів – Стамбул. Такий же рейс є у розкладі авіакомпанії Turkish Airlines, лоукоста Pegasus, а з 25 жовтня і в авіакомпанії Атласджет (AtlasGlobal)

У Туреччині літаки авіакомпанії МАУ, Turkish Airlines та Atlasjet приймає Міжнародний аеропорт Ататюрк (Istanbul Atatürk Airport). Pegasus прилітає у Sabiha Gokcen International Airport

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!