Зі Львова до Ужгорода запустять регулярний авіарейс

2641 0
Рейс виконуватимуть раз на тиждень.
Фото: antikor.com.ua

Фото: antikor.com.ua

Із 15 березня з Києва відкриють рейс до Ужгорода, який летітиме із зупинкою у Львові. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент України Петро Порошенко.

Читайте також: Як зміниться львівський аеропорт до 2022 року

За його словами, рейси раз на тиждень виконуватиме авіакомпанія «Мотор Січ». У коментарі Tvoemisto.tv у львівському аеропорту цю інформацію поки що не підтвердили.

Додамо, що українська авіакомпанія «Мотор Січ» нині виконує регулярні рейси з Києва до Львова. Влітку у Львові має запрацювати старий термінал аеропорту, який прийматиме чартерні рейси.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!