Зі Львова до Ворохти курсуватиме Буковельський експрес

1465 0
У складі поїзда 3 вагони – 170 місць.
фото: pmg.ua

фото: pmg.ua

До кінця року АТ «Укрзалізниця» запустить Буковельський експрес. Він буде курсувати за маршрутом Львів – Татарів-Буковель – Ворохта. Про це повідомляє пресслужба компанії.

На маршруті використовуватимуть сучасний дизель-поїзд вітчизняного виробництва, який компанія отримає від виробника у грудні. Цей поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу ДПКр-3 має максимальну швидкість 140 км/год. У складі поїзда 3 вагони – 170 місць.

Читайте також: На новорічні свята гірськолижні курорти працюватимуть лише для Covid-вакцинованих

Додамо, що поїзд має сучасні елементи інтер’єру та екстер’єру й пристосований для перевезення маломобільного населення.

Нагадаємо, що напередодні компанія запустила низку поїздів до Татарова. Для зручності пасажирів працюють автобусні трансфери від вокзалу до Буковеля за фіксованою ціною – 50 грн. Також цього року під час новорічних свят українські гірськолижні курорти прийматимуть тільки вакцинованих від Covid-19 відвідувачів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!