Зі Львова до Ворохти можуть пустити додатковий рейс швидкісного потяга

3067 0
Львівська залізниця розглядає можливість введення додаткового рейсу дизель-потяга, який зараз курсує за маршрутом Львів-Чернівці. Йдеться про те, щоб в обідню пору пустити цей потяг за ще одним маршрутом. Спочатку йшлося про Львів-Івано-Франківськ, проте після кількаденного опитування пасажирів, на залізниці не виключають можливість маршруту Львів-Яремче чи Львів-Ворохта.
фото: versii.cv.ua

фото: versii.cv.ua

«Шановні пасажири! Пропонуємо для зручності пасажирів пустити цей потяг в обідню пору за маршрутом Львів-Івано-Франківськ. За приблизним наразі графіком поїзд вирушатиме зі Львова о 12:24 та прибуватиме до Івано-Франківська о 14:10. Зворотно відправлятиметься о 14:35 та прибуватиме до Львова о 16:30», – йшлося в повідомленні прес-служби Львівської залізниці 23 жовтня.

Сьогодні працівники прес-служби повідомили, що оголошення викликало жваве обговорення і з’явилось багато пропозицій про те, щоб продовжити маршрут руху до  Яремче чи до Ворохти.

 

Шановні пасажири! Львівська залізниця розглядає можливість з введенням нового графіка руху додатково експлуатувати новий...

Posted by Львівська Залізниця - Lviv Railway on 23 жовтня 2015 р.
 

 «Ми провели опитування пасажирів на нашій сторінці в Facebook і побачили, що є дуже багато пропозицій щодо того, щоб продовжити маршрут далі – до Яремче чи до Ворохти, що особливо актуально в зимовий період. Тому ми будемо розглядати цю можливість. Проте чи буде це можливо, скажуть лише спеціалісти, адже необхідно також узгоджувати розклад руху з розкладом інших поїздів», – кажуть в прес-службі.

Нагадаємо, швидкісний дизель-поїзд  «Львів-Чернівці» почав курсувати з 5 жовтня 2015 року. До кінцевої станції він доїжджає за 3 год 30 хв. До Івано-Франківська – за 1 год. 45 хв.

Джерело: zaxid.net.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!