Зі Львова можуть відкрити 11 нових авіарейсів

5045 1
Державіаслужба рекомендувала відкрити низку нових авіарейсів зі Львова.
фото: Економічна правда

фото: Економічна правда

Комісія Державіаслужби рекомендувала голові Державної авіаційної служби надати права на виконання низки нових авіарейсів з львівського аеропорту. Мова йде про авіакомпанії «ФАНейр», Bravo Airways, YanAir.

Авіакомпанії «ФАНейр» може отримати право на виконання регулярного авіарейсу зі Львова до Афін (двічі на тиждень) та чартерного рейсу до Анталії (двічі на тиждень).

Читайте також: На чому літають львів’яни: Найстарші та наймолодші літаки українських авіакомпаній

Авіакомпанії Bravo Airways рекомендували надати право на виконання регулярного рейсу зі Львова до Ларнаки (п’ять разів на тиждень). Авіакомпанії YanAir рекомендували надати право на виконання низки чартерних рейсів зі Львова до: Тенеріфе (двічі на тиждень), Тірани (двічі на тиждень), Ріміні (двічі на тиждень), Пальма-де-Мальорки (двічі на тиждень), Бургас (двічі на тиждень), Варни (двічі на тиждень).

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

YanAir рекомендували надати право на два чартерні рейси до Барселони (чотири рази на тиждень) та Ларнаки (чотири рази на тиждень).


Читайте також:
8 Липня, 2018 22:11
Євген Літали з bravo airways в кінці червня 2018р. Спочатку вони пенесли виліт зі Львова на Київ. По прибуттю в Київ, повідомили що рейс переносять на добу (!). З Кіпру так і не забрали нас. Перекинули на МАУ. Негативні коментарі на своїх ресурсах видаляють. Сумніваюсь що Львову потрібне таке "щастя".
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!