Політична реклама

Зі Львова планують відкрити авіарейс в Сімферополь

1350 0
У середу на спільній нараді Міністерства курортів і туризму та Міністерства транспорту Автономної Республіки Крим було затверджено пільгові умови для авіакомпанії, яка першою відкриє авіарейс Львів-Сімферополь.

Про це повідомив перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Микола Марінов під час прес-конференції сьогодні.

«Ми затвердили безпрецедентні умови для авіакомпанії, яка першою відкриє рейс Сімферополь-Львів. Їй нададуть знижки у нашому аеропорту. Ми обговорили це питання із обласною львівською владою і, я думаю, у них є готовність зробити такі умови тут, у Львові», – сказав Микола Марінов.

Він висловив сподівання, що за таких обставин авіаперевізник зголоситься найближчим часом.

Крім того, заступник міністра зазначив, що у обидва боки між Львовом і Кримом є величезний туристичний потенціал і, якщо авіаперевізник встановить нормальну ціну на перельоти, попит на його послуги буде серйозним.

Джерело: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!