Зі Львова планують відкрити прямий авіарейс до Нью-Йорка

6523 0
У львівському аеропорту ведуть перемовини щодо трансатлантичних напрямків.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького ведуть перемовини з авіакомпаніями, які можуть відкрити трансатлантичні напрямки зі Львова. Про це під час презентації авіарейсу Львів — Лондон повідомила керівниця львівського летовища Тетяна Романовська.

«Дуже важливо поєднати Львів з трьома основними фондовими столицями світу: Лондоном, Нью-Йорком та Токіо. Сьогодні перший крок вже зроблено. І зараз треба працювати над тим, щоби зробити у Львові таку четверту бізнес-столицю. Хотілося б щоби ви вже на осінь з’єднали нас з другою столицею — Нью-Йорком», — зазначив Роман Кокотайло, т. в. о. керівника департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА.

Читайте також: Зі Львова до Греції. Львівський аеропорт відкриває нові рейси. Розклад. Ціни

Керівниця аеропорту підтвердила трансатлантичні переговори та додала, що  найближчим часом планують оголосити два рейси на нові напрямки з новими авіакомпаніями.

«Ми справді активно працюємо над трансатлантичним напрямком. Як з МАУ так і з закордонними авіакомпаніями. І якщо іноземці планують відразу відкривати щоденні рейси, то наші могли б відкрити 2-3 рейси в тиждень. Тому більш реалістично, що саме український перевізник полетить першим. І ми є в їхніх планах», — розповіла Тетяна Романовська.

Нагадаємо, торік у грудні львівський аеропорт анонсував відкриття перших трансатлантичних рейсів зі Львова до Торонто та Нью-Йорку.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!