Зі Львова планують запустити новий автобусний маршрут

3609 0
Новий маршрут запустять через скорочення діючого №9, який тепер їздить тільки до Галицького перехрестя.

Зі Львова до Мурованого планують запустити новий автобусний маршрут. Раніше до села курсували автобуси на двох маршрутах – №114 та №9, однак останній скоротили до Галицького перехрестя. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

«До нас звернулася Мурованська громада, бо там було донедавна два маршрути – обласний маршрут №114 та погоджений міський маршрут №9. Однак ЛМР та АТП №1 скоротило цей маршрут до Галицького перехрестя, тепер він не курсує до Мурованого. Оскільки село досить велике і потреба у перевезеннях є значна, маршрут №114 з таким навантаженням не справляється», – каже Степан Рудницький.

Читайте також: До прикордонного села на Львівщині курсуватиме новий автобусний маршрут. Графік руху

Він зауважує, що для створення додаткового маршруту відкорегували один з наявних, на якому немає діючого перевізника. Йдеться про маршрут №190, який курсував до сусіднього села. Розроблений паспорт цього маршруту, наразі його проходження у Львівській громаді погоджує патрульна поліція області.

Зі слів Степана Рудницького, вже є претенденти-перевізники. Після погодження правоохоронці паспорту оголосять конкурс та з переможцем як основним перевізником укладуть договір.

Нагадаємо, що з 25 липня до прикордонного села Шегині розпочав курсувати новий автобусний маршрут. 

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!