Зі Львова скасували один міжнародний авіарейс

2257 0
Авіакомпанія "Туркменські авіалінії" скасувала рейс Ашгабад-Львів-Ашгабад. Нещодавно відновлений рейс виконувався раз на тиждень, тож суттєвого впливу на навантаження львівського аеропорту не склав, запевняють в аеропорту.

Про це інформує радіо "Львівська хвиля".

Загалом аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького працює у штатному режимі. Звідси здійснюються польоти у 20 напрямках: 3 внутрішні та 17 міжнародних.

Читайте також: Як вплинула криза на роботу львівського аеропорту

Нагадаємо, 17 липня терористи збили над Торезом Донецької області пасажирський літак Boeing 777 Малайзійських авіаліній, який летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Внаслідок цього інциденту загинуло 295 людей — 280 пасажирів та 15 членів екіпажу. Відтак, 6 авіакомпаній заявили про скасування авіарейсів в Україну. Зокрема, в Дніпропетровськ, Харків, Одесу та Львів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!